Revyteaterns historia

Leeman Entrprenad började 6 februari på ombyggnationen av lokalen till Revyteatern. Teatern skall stå klar den 1 Juli för inflytt och därefter tar Engelholmsrevyn vid för att bygga salongen dvs scen Gripen och inreda hela teatern från golv till tak. TACK till ALLA som gör och gjort detta möjligt.

Speciellt TACK till...
...Melin förvaltning AB
...Leeman Entreprenad
...Industribyn AB
...Sparbanksstiftelsen Gripen
...Sponsorer & Stolsköpare
...ALLA MEDLEMMARNA I ENGELHOLMSREVYN
...vår PUBLIK

utan era insater på olika sätt hade detta inte blivit möjligt.

Följ ombyggnationen nedan...

Illustrations & visionsbilder (Inredningsgruppen - Amelie Haegeman)

150617

Sista byggmötet är avklarat och pressen ligger nu på alla hantverkarna. Det skall gå och står då klart för slutbesiktning den 30 juni dvs om 1,5 vecka. Parkettgolvet i salongen läggs måndagmorgon, det sista elektriska, listerna, målningen och ventilationen justeras och görs i ett rasande tempo. Leeman Entreprenad med underentreprenörer har gjort ett fantastisk jobb från början till slut. Även Melin Förvaltning är ju de stora hjältarna. STORT TACK, vi längtar till inflytt.
Här följer några bilder, nu börjar de nästan tala för sig själva.

150520

Nu är där kulörer och färg på väggarna och det händer som sagt mycket på Revyteatern. Golvet är slipat och klinkers skall på inom kort. Ventilationen tar fart så snart allt är målat. Man nu också se toaletterna (Bild 4) som kommer bli mycket trevliga även om man bara bör vistas där i "nöd-fall".

150505

Nu är målning och spackling i full gång. Färgerna är provmålade (Bild 4) och toaletterna är färdiga invändigt. (kommer snart fler bilder inom kort. Porthålet i rekvisitarummet sätts igen pga en trappklättrare och till förmån för mer utrymme (Bild 1) i rekvisitarummet. Det är så spännande och kommer hända mycket nu de ynka 6 veckorna som är kvar till inflytt. Följ oss här eller på facebook www.facebook.com/revyteatern

150417

Några översiktbilder där man tydligare och tydligare se hur gipsen kommer på väggarna, Elen dras fram och de sista väggarna kommer på plats. (Bild 2) Visar "Snickeriet" dvs ett kombinerat uppehållsrum/fikarum/snickeri med direktingång till Loge nr 3.

150327

(BIld 1)Nu har även mittväggen kommit upp som delar av salongen från foajén och serveringen. I den skall det sitta en dubbeldörr (lilla hålet till höger) och ett stort 3 meter vikparti (till vänster) som går att öppna fullt vid paus och gör atmosfären extra luftig.
(BIld 2) Här kommer dörren mellan scen och sidoutrymmena, loger m.m, (Bild 3) visar huvudväggen där logga och sittmöblemang kommer vara samt en stor sammetsridå till höger i bild. (Bild 4) Ventilationsaggregatet från Swegon som är ett nytt och modert aggregat och kommer förse hela lokalen med frisk och behaglig luft och är en stor del i ombyggnationen. (Bild 5) Ståendes där toaletterna bli, blickandes "genom" kök& bar mot salongen.

150317

Innerväggarna till logerna fortsätts att reglas upp och avloppen är nu fastgjutna på sina platser.

150311

Den nya balken kommer på plats för att kunna ta bort mittpelaren som annars skulle stå mitt i scenen. Vilket innebär att scenens bredd nu blir 11,9 meter. Första reglarna till väggen för logerna är också på plats (Bild 3)

150306

Plinthålen fylls med betong för att klara den ökade vikten.

150227

Avlopp till toaletterna läggs (Bild 1 & 3) och plintarna skall gjutas på (Bild 2). Detta för att kunna växla (ta bort) en av pelarna mitt i scenen.

150212

Bild 1 (till vänster i bild) visar att även väggarna till kommande loger har rivits och skall byggas om och breddas. Bild 2 visar samma sak lite närmare. Rummet bakom den nerplockade väggen kommer bli rekvisitarum eller "rummet bakom scenen" i detta fallet sidan om. Bild 3 är en tidigare lackeringsbox som blir diskrum längst bort och bar/servering inkl kök framför där. Bild 4 visar några av hjältarna från Leeman Entreprenad som river men även Håkan Svensson (t.h i bild) som är VD på Melin Förvaltning som äger fastigheten.

150206

Det går framåt i ett "rasande" tempo nu. På bild 1 kan man se stora väggen borttagen. Kommer upp igen senare men kraftigt ljudisolerad och 6 m längre bort. Bild 2 visar kommande entré, ja där blir en dubbel glasdörr så man slipper klättra in genom fönstret. Längs med väggen kommer det vara reception och garderob. På bild 3 har det varit ett litet kontor men kommer blir en stor öppen foajéyta med ca 3-3,4 m takhöjd.

150205

Nu har Leemanentreprenad stängslat av och kommit på plats. Nu skall invändig rivning ta fart. På bild 2 kan ni ana framtida teater-salong framför Er. Dock skall den bli 100% bredare. På bild 3 skall också allt rivas ner men ni tittar rak mot baren och kommande servering. Till vänster på bilden lite längre bort blir bl a entré och garderob och i taket kommer det hänga kristallkronor. Bild 4 visar en förenklad 3D vy på detta.
Rivningen beräknas pågå under februarimånad.
Mer bilder inom kort.